Λασίθι Αξιοθέατα

Ένας πλήρης Τουριστικός Οδηγός για το Λασίθι

Το Λασίθι είναι η πιο ανεξερεύνητη πλευρά της Κρήτης. Εκτός από το την Ελούντα και την Ιεράπετρα που είναι για πολλές δεκαετίες ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές και την περιοχή της Πλάκας που χάρη στην Σπιναλόγκα απέκτησε πρόσφατα μεγάλη δημοσιότητα τα υπόλοιπα σκόρπια αξιοθέατα στο Λασίθι σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Λασίθι Αξιοθέατα

Το Λασίθι κρύβει εξαιρετικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς αλλά και αξιοθέατα πολιτιστικού, ιστορικού αλλά και θρησκευτικού ενδιαφέροντος. Πέρα όμως από όλα αυτά στο Λασίθι σας περιμένει μια ανεξερεύνητη φύση που σας καλεί να την ανακαλύψετε και να την χαρείτε. Μιλάω για τα βουνά, τα φαράγγια και τα οροπέδια του νομού Λασιθίου για να αναφέρω μόνο μερικά από τα αξιοθέατα της φύσης.

Όπου και να περιηγηθείς στο Λασίθι υπάρχει πάντα κάτι που θα σε κάνει να σταματήσεις για να το θαυμάσεις και να το γνωρίσεις. Αξιοθέατα που πιστεύω πως θα γίνουν σιγά-σιγά γνωστά και σε ένα πλατύτερο κοινό, όπως για παράδειγμα το Κουφονήσι που μόλις πρόσφατα έγινε επισκέψιμο με ημερήσιες εκδρομές και προβλέπω ότι θα αναδειχθεί σε αντίστοιχο δημοφιλή προορισμό όπως και η Χρυσή. Για όλα αυτά που αφορούν τα αξιοθέατα στο Λασίθι θα σας ενημερώνουμε σε αυτές εδώ τις ιστοσελίδες του lasithiinfo.gr καλής περιήγηση στο νομό Λασιθίου.

ΛΑΣΙΘΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ