Λασίθι Διακοπές

Ένας πλήρης Τουριστικός Οδηγός για το Λασίθι

Οι διακοπές σας στο Λασίθι μπορεί να είναι μια μαγευτική εμπειρία. Στο Λασίθι μπορείτε να επιλέξετε από ήρεμες οικογενειακές διακοπές μέχρι πραγματικές διακοπές περιπέτειας. Υπάρχουν πολλές περιοχές στον νομό Λασιθίου για να επιλέξετε για τις διακοπές σας. Αν κινηθείτε κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα υπάρχουν επιλογές για διακοπές κοντά στην Ιεράπετρα, τον Άγιο Νικόλαο και την Σητεία αν μιλήσουμε μόνο για τις παραθαλάσσιες περιοχές.

Λασίθι Παραλίες

Μπορείτε όμως να επιλέξετε και άλλες παραλιακές περιοχές όπως την περιοχή του Μακρύ Γιαλού, της Ζάκρου ή την περιοχή της Ελούντας-Πλάκας, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή να διαλέξετε για τις διακοπές σας στο Λασίθι μια ορεινή ή ημιορεινή περιοχή που θα κάνει τις διακοπές σας διαφορετικές. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή του να κάνετε τις διακοπές σας στο Λασίθι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στις διακοπές σας στο νομό Λασιθίου θα νιώσετε τι πάει να πει πραγματική Κρητική φιλοξενία αλλά και τι σημαίνει παραδοσιακή κρητική κουζίνα με τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα για τα οποία φημίζεται η περιοχή. Ενώ η πανέμορφή φύση που θα αντικρίζεται σε κάθε βήμα σας θα κάνει την εμπειρία των διακοπών σας μοναδική.

ΛΑΣΙΘΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ