Λασίθι Παραλίες

Ένας πλήρης Τουριστικός Οδηγός για το Λασίθι

Κακά τα ψέματα οι παραλίες παίζουν μεγάλο ρόλο στην ανάδειξη μιας περιοχής σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό και το Λασίθι διαθέτει εξαιρετικές παραλίες. Αν κοιτάξεις στον χάρτη τον νομό Λασιθίου διαπιστώνεις ότι από τις τρεις μεριές του βρέχεται από τη θάλασσα και μάλιστα ο μεγάλος κόλπος του Μιραμπέλου του χαρίσει πολλά παραπάνω χιλιόμετρα ακτογραμμής . Έτσι στο Λασίθι ανάμεσα στα υπόλοιπα καλά του θα βρείτε σίγουρα μια παραλία του γούστου σας.

Λασίθι Παραλίες

Από τις παραλίες στα δύο νοτιότερα νησιά Κουφονήσι και Χρυσή μέχρι τα ατελείωτα χιλιόμετρα στις παραλίες της Ιεράπετρας και του Πλατύ Γιαλού. Από τις παραλίες του Ζάκρου, του Παλαίκαστρου και του Βάι στα ανατολικά μέχρι τις παραλίες της Σητείας, της Παχιάς Άμμου,του Αγίου Νικολάου και της Ελούντας, υπάρχουν παραλίες στο Λασίθι που θα τις λατρέψετε.

Στο Λασίθι θα βρείτε παραλίες οργανωμένες με όσα η σύγχρονες συνήθειες απαιτούν, αλλά και παραλίες απομονωμένες που θα ζήσετε στιγμές σαν πρωτόπλαστοι. Η επιλογή είναι δική σας οι παραλίες του Λασιθίου σας περιμένουν να τις απολαύσετε και ο οδηγός μας για τις παραλίες στο Λασίθι ελπίζουμε να γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας.

ΛΑΣΙΘΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ